Fysiotherapie, Spaubeek, Fysiotherapiepraktijk, Fysiotherapeut, Limburg, Fysio, blessure, blessures, sportblessure, sportblessure, verzwikte enkel, botsing, val, training

Sportblessure

Regelmatig sporten maakt botten en pezen sterker, spieren dikker en gewrichten soepeler. Maar sporten kan ook leiden tot blessures. Deze kunnen onverwacht ontstaan doordat u bijvoorbeeld struikelt of een tegenstander raakt. Fysiotherapie Jos van Stokkom begrijpt dat het heel vervelend is voor u als u niet kunt sporten door een blessure en helpt u deze te genezen en voorkomen.

Oorzaken sportblessures

  • Overbelasting
  • Verkeerde beweging
  • Val

Sportblessures  verhelpen en voorkomen
Onze therapeut helpt u graag bij het voorkomen en verhelpen van sportblessures. Tijdens het intakegesprek worden uw klachten in kaart gebracht. Er wordt dan naar een mogelijke oorzaak gezocht en samen stellen we een behandelplan voor u op dat past bij uw blessure. Onze behandelingen zijn erop gericht om spierspanningen en pijn te verminderen. Tevens krijgt  u  tips en advies welke helpen bij het voorkomen van sportblessures.

Deze behandelingen kunnen helpen bij uw klacht:

  • Fysiotherapie
  • Manuele therapie

Wilt u een afspraak maken of meer weten?
Neem dan contact op met Fysiotherapie Jos van Stokkom via 046 443 4111, via de mail: fysiojos@home.nl of loop eens bij ons binnen.