02A10VYJ; Physical therapist with patient uid 1426372

Noorse Medische Trainings Therapie

Noorse Medische Trainings Therapie (NMTT) is een behandelmethode die rond 1965 in Noorwegen ontstond als een onderdeel van de manuele therapie. Dit is een vorm van training waarbij de fysiotherapeut zeer gericht een beweging laat uitvoeren op die plek in het lichaam, waar het zwakke punt zit. Deze therapie wordt niet alleen gebruikt voor uw behandeling, maar ook in de preventie van overbelastingsletsels bij arbeiders en sporters.

Stabiliseren van de spieren

Bij het stabiliseren helpt Jos van Stokkom u de juiste spieren doelgericht te trainen. Daarnaast wordt de sturing van de beweging verbeterd en neemt de belastbaarheid van het gewricht- en spierstelsel structureel toe. Samen gaan we de belastbaarheid verhogen zodat het functioneren geoptimaliseerd wordt. Hiermee doorbreken we de cirkel van steeds terugkerende of chronische klachten. NMTT vergt veel herhaling en regelmatig trainen, maar om het lichaam te verbeteren is vaak veel energie en tijd nodig.

Wilt u een afspraak maken of meer weten?

Neem dan contact op met Fysiotherapie Jos van Stokkom via 046 443 4111, via de mail: fysiojos@home.nl of loop eens bij ons binnen.