Fysiotherapie Spaubeek, Fysiotherapie, Spaubeek, Fysiotherapiepraktijk, Fysiotherapeut, Limburg, Fysio, osteopathie

Geïntegreerde technieken

Osteopaat Frank de Bakker heeft zijn grote kennis over de ontwikkeling en bouw van het lichaam omgezet in een bijzondere behandeling gebaseerd op anatomie en evolutionaire ontwikkeling van het lichaam. Eerst zijn in de evolutie de organen voor de stofwisseling aangelegd, dan is het zenuwstelsel ontstaan en later pas bloedvaten, botten en spieren. Voor onze gezondheid zijn op de eerste plaats de organen verantwoordelijk, dan een goede besturing door het zenuwstelsel en op de derde plaats het bewegingsapparaat.


Het lichaam laat weten door pijn of functieverlies van spieren, botten en gewrichten dat een orgaan niet goed werkt. Met een bewegingsonderzoek van wervelkolom, armen en benen kan de fysiotherapeut het slecht werkend orgaan vinden. Dit treedt op voordat in het bloed veranderingen optreden of het op andere wijze zichtbaar/meetbaar is. U voelt alleen de spanning of de pijn in het betreffende orgaan als de fysiotherapeut erop drukt. Door een ontspanningstechniek op het orgaan uit te oefenen, wordt mede door de verbeterde doorbloeding de functie hersteld.

Wilt u een afspraak maken of meer weten?

Neem dan contact op met Fysiotherapie Jos van Stokkom via 046 443 4111, via de mail: fysiojos@home.nl of loop eens bij ons binnen.