Fysiotherapie, Spaubeek, Fysiotherapiepraktijk, Fysiotherapeut, Limburg, Fysio, voetpijn, voetklachten, voet, enkelpijn, enkelklachten

Fysiotherapie

Fysiotherapie is erop gericht u zo goed mogelijk te laten bewegen. Pas als u ergens last van krijgt of wanneer pijn optreedt, merkt u pas dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is. In onze praktijk kunt u terecht voor de behandeling van verschillende klachten en voor advies en informatie om klachten te kunnen voorkomen.

Wanneer besluit u om naar de fysiotherapeut te gaan?

Wanneer u klachten heeft die voor problemen zorgen tijdens het uitvoeren van uw dagelijkse werkzaamheden, kunt u het beste contact opnemen met onze praktijk. U kunt hierbij denken aan sportblessures, klachten opgelopen tijdens het werk, klachten die worden veroorzaakt door een ongeval of ziekte of bijvoorbeeld door het maken van een verkeerde beweging. Klachten die u kunt ervaren zijn:

  • Spierpijn
  • Pijn aan de gewrichten
  • Stijfheid
  • Problemen met bewegen
  • Een verminderde mobiliteit
  • Ademhalingsproblemen
  • Vermoeidheidsverschijnselen

Wij adviseren, behandelen en begeleiden u zodat u uw dagelijkse activiteiten zo snel mogelijk weer kunt oppakken. Bij het opstellen van een behandelplan kijken we samen met u naar uw wensen, lichamelijke situatie en de mogelijkheden.

Bewegingstherapie

Een belangrijk onderdeel van uw behandeling is bewegingstherapie. Deze is vooral gericht op het herstel van de bewegingsmogelijkheid van gewrichten. Daarnaast richten wij ons tijdens deze therapie op het vergroten van uw spierkracht, leren wij u zich te ontspannen, verbeteren wij uw houding of evenwicht en soms is het noodzaak om u een betere ademhalingstechniek aan te leren. De fysiotherapeut maakt uw gewrichten los door ze heel precies te bewegen. Ook kunnen we u vragen oefeningen te doen die de bewegingen herstellen. Deze worden aangepast aan uw situatie en mogelijkheden. Ter ondersteuning van de oefentherapie kan de fysiotherapeut ook gebruik maken van massage en fysiotechniek. Daarnaast kunt u ook voor preventie en voorlichting bij Jos van Stokkom terecht.

Wilt u een afspraak maken of meer weten?

Neem dan contact op met Fysiotherapie Jos van Stokkom via 046 443 4111, via de mail: fysiojos@home.nl of loop eens bij ons binnen.